Després de 5 edicions del nostre calendari d’hivern per primera vegada navegarem un dels trams més clàssics del Riu Ebre. Un recorregut 100% salvatge pel cor del riu més emblemàtic de Catalunya on podrem gaudir plenament de la fauna i flora que amaguen els meandres del riu.

Sortirem des de l’antic pas de barca de Vinebre i navegarem deixant-nos portar per l’aigua fins a Miravet. A mig camí pararem per sortir dels caiacs, estirar les cames, descansar i picar alguna cosa. L’activitat durarà tot el matí, tot i això és una sortida pensada per tots els  públics, la única condició és saber nedar, tenir 12 anys o més i venir amb ganes de descobrir i aprendre.

Aquesta vegada navegarem acompanyats per un dels guies de l’empresa de Mora d’Ebre “En Blau”, els autèntics experts de la zona ens acompanyen per mostrar-nos els secrets amagats de l’Ebre!

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 25€ per persona. Inclou tot el material de caiac, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF