Qui som

A TGNautica kayak fa 3 anys que ens dediquem a proposar-te tota classe d’experiències per tal que puguis descobrir la Costa Daurada des d’un altre punt de vista. Amb el caiac de mar, l’aventura nàutica ha arribat. Els nostres monitors titulats t’ensenyaran les principals tècniques i t’acompanyaran a descobrir les cales i els racons més solitaris i exòtics del nostre litoral.

Excursions guiades, cursos d’iniciació i perfeccionament, activitats a mida, pupil·latge, reparació d’embarcacions, venda de material, accessoris i caiacs.

Missió

Crear experiències significatives per les persones al voltant del mar i de les pràctiques esportives en aquest medi. Experiències aptes per tots els públics, saludables i respectuoses amb el medi, amb les quals volem transmetre la nostra passió pel mar.

Donar tots els serveis que pot necesitar un caiaquista (qualsevol persona apassionada del mar) des que s’inicia fins que es converteix en un expert.

Visió

Ser l’empresa de referència per tothom qui vulgui viure una experiència al mar a la Costa Daurada. Esdevenir el punt de trobada i el centre de les diferents sinergies al voltant del caiac de mar al Camp de Tarragona.

Acabar amb el tòpic que la gent del Camp viu d’esquena al mar.

Mostrar el nostre patrimoni natural al màxim número de turistes i visitants, ensenyant-los a gaudir-ne de manera respectuosa i saludable.

Valors

     – Responsabilitat ambiental

     – Pedagogia i divulgació

     – Seguretat i salut

     – Diversió

     – Qualitat

     – Passió

Partners

Per tal de proposar-te experiències diferents i innovadores i per aconseguir arribar al màxim número de persones possibles, intentem crear diferents sinergies amb entitats i empreses amb qui col·laborem contínuament.