QUÈ ÉS EL PADDLE SURF?

El Paddle Surf és una antiga forma de desplaçament, sobre d’una taula de surf molt gran on es navega de peu amb l’ajuda d’una pala.

Prop dels anys 60, a les illes Hawaianes, els instructors de surf feien ús dels seus longboard y les pales de canoa per fer fotografies als turistes que aprenien a fer surf.

Més tard els entrenadors ho van utilitzar per entrenar, ja que el Paddle Surf ens permet està de peu i tenir un major camp de visió i això permet veure les línies d’onades.

Lloguer

A La Platja de La Móra, Tarragona, tenim la nostra base amb Paddle Surf per lloguer a particulars, tan si has fet mai Paddle Surf o no, abans de fer el lloguer els nostres monitors t’informaran del correcte ús del material i la millor forma de navegació.

Si ets atrevit/da una bona opció és visitar alguna de les cales “salvatges” que tenim prop de la Móra, com per exemple; Cala Waikiki/Cala Fonda, Cala Roca Plana o Cala Jovera.

INFORMACIÓ LLOGUER

Iniciació

Que farem al curs?

Si mai has practicat Paddle Surf, una bona opció és fer un curs d’iniciació . En aquest curs podràs aprendre a utilitzar correctament el material, les bases del Stand Up Paddle, com navegar i posicions de navegació i seguretat.

DURADA: 2 HORES

PREU: 28€/pp

CONDICIONS:

MÍNIM 3 PERSONES, MÁXIM 8

MÍNIM 8 ANYS

SABER NADAR

GANES D’APENDRE A NAVEGAR SOBRE UNA TAULA DE PADDLE SURF I GAUDIR DE LA COSTA!

Tecnificació

Que farem durant el curs?

Si ja has fet alguna vegada Paddle Surf i vols millorar la teva tècnica el curs de tecnificació és la teva activitat. Millora de la posició sobre la taula, millora de l’equilibri, correcte ús de la pala, maniobres de navegació, habilitat en aigua plana, seguretat i normes bàsiques del surf i la navegació.

DURADA: 4 HORES

PREU: 60€/pp

CONDICIONS:

MÍNIM 1 PERSONES, MÁXIM 4

MÍNIM 12 ANYS

NIVELL MIG-BAIX AMB PADDLE SURF I SABER DESPLAÇAR-SE.

SABER NADAR

GANES MILLORAR LA TÉCNICA DEL SUP, CONEIXER MILLOR EL PADDLE SURF  I GAUDIR DE LA COSTA!