Visita primaveral a la zona de l’Ametlla de mar.

Però aquesta vegada navegarem per les platges i cales més al nord del poble, entre el Castell de Sant Jordi d’Alfama i la cala Pixavaques. Una zona espectacularment salvatge amb aigua cristal·lina, gairebé durant tot el recorregut es poden contemplar els prats de posidònia i ens acompanyaran petits penya-segats, boscos i rieres durant tot el recorregut.

A l’arribar a Pixavaques pararem per estirar les cames i descansar, tornarem al punt d’inici resseguint les roques i descobrint alguns racons màgics d’aquest racó de la Costa Daurada. Aquesta activitat està pensada per tots els públics, la única condició és saber nedar, tenir 12 anys o més i venir amb ganes de descobrir i aprendre.

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 25€ per persona. Inclou tot el material de caiac, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF