Grups

Em dissenyat activitats pensant especialment amb grups grans, com empreses, escoles i instituts, grups d’escoltes o esplais i casals d’estiu i grups de colonies.
Tots els nostres productes per grups es poden adaptar a les necessitats o singularitats del teu col·lectiu.
Et presentem algunes de les principals característiques de cada activitat

Empreses

Activitats d’incentius i Team builing, amb tot el confort i la mida justa d’aventura per gaudir d’un dia d’activitat en equip.

Amb TARRACO SKYLINE, podreu gaudir d’una sortida de caiac apta per tots els públics i visitar les principals platges de la costa de Tarragona amb algun dels indrets més bonics i singulars de la ciutat.

L’activitat s’acaba amb una copa de cava a la terrassa més exclusiva de Tarragona al Restaurat Nàutic.

Amb TARRACO TEAM BUILDING, premia el teu equip amb un dia estimulant d’activitats nàutiques i jocs d’equip a la costa de Tarragona.

Jocs creatius que promouen el creixement personal i d’equip, en els que els participants hauran de resoldre diferents reptes i posar a prova les seves competències de lideratge.

Escoles i instituts

Per alumnes de segon cicle de primaria, ESO i batxillerat us proposem activitats diferents en un entorn atractiu, envoltats de patromoni natural i cultural. En les que intentem seguir tres eixos; la diversió, l’aventura i la seguretat!

Pots compaginar el caiac amb altres activitats d’aventura com les curses d’orientació o la marxa nòrdica i també amb esports col·lectius a la platja.

Escoltes, casals d’estiu i campaments

Viviu un dia d’aventura al mar, amb la vostra unitat o grup de colònies! Una activitat de caiac de mig dia pensat especialment per grups grans i a un preu molt molt econòmic.

Grup mínim de 20 persones i fins a un màxim de 65.