Aquesta vegada celebrem el Dia Mundial de l’Aigua amb una activitat d’educació ambiental i caiac.

L’objectiu és passar una bona estona, però aquesta vegada volem ser una mica més conscients de l’impacte que tenen les nostres accions diàries en el mar. En la primera part de l’activitat construirem uns filtres per caçar microplàstics, fets a partir de materials reciclats.

La navegació començarà i acabarà a les nostres instal·lacions, al Port Esportiu de Tarragona. Però durant aproximadament un quilòmetre realitzarem un mostreig amb els filtres que construirem. Realitzarem dos mostrejos i també navegarem una estona bora el roquer de Tarragona i la Punta del Miracle.

A diferència d’altres activitats, aquest cop acabarem analitzant les mostres i fent una reflexió per tal de millorar la nostra consciència amb relació al consum de plàstics i adquirint noves estratègies per generar en el futur el menor impacte possible.

Aquesta activitat s’ha realitzat amb el suport i l’assessorament científic de les companyes de l’empresa Plàncton Diving. I els estem profundament agraïts.

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 30€ per persona. Inclou tot el material de l’activitat, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF