Entre el 29 de juny i el 2 de juliol torna el Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. I nosaltres també repetirem experiència per què podeu gaudir d’aquest espectacle d’una manera única i diferent.

Aquest any canviem una mica el format de la sortida. Avancem l’hora d’inici de l’activitat per poder gaudir tranquil·lament de la posta de sol navegant amb caiac per un entorn màgic fins poc abans de l’inici dels focs. Després del caiac ens desplaçarem fins a un lloc privilegiat per poder sopar i veure els focs amb només el mar entre nosaltres i l’espectacle.

Aquesta activitat està pensada per tots els públics, la única condició és saber nedar, tenir 12 anys o més i venir amb ganes de passar-s’ho be.

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 30€ per persona. Inclou tot el material de caiac, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF