Estrenem una activitat molt especial, conjuntament amb l’ONG per la Conservació de la Natura, la fauna i la flora GEPEC-EdC. L’activitat estarà conduïda per la biòloga i terapeuta emocional Marina Castells Quero.

Navegarem des de la platja de la Móra, pel paisatge de Tamarit-Punta de la Móra inclòs en un pla especial de protecció del medi natural. Durant el recorregut farem el Bany de bosc o Shinrin-Yoku en japonès. Aquesta és una tècnica terapèutica que consisteix en la realització de passejades per un entorn natural i boscós, en la que es combinen exercicis de respiració i altres disciplines.

Serà una activitat guiada que et permetrà desconnectar del dia a dia i connectar amb tu mateix. L’entorn natural ens hi acompanyarà i en facilitarà aquest viatge.

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 45€ per persona. Inclou tot el material de caiac, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut i en el Bany de bosc.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF