Del 03 al 06 de juliol torna el Concurs Internacional Focs Artificials Ciutat de Tarragona i nosaltres també hi serem per gaudir d’aquest espectacle d’una manera única i diferent.

L’activitat comença a les 19:00 de la tarda des de la Platja de la Mora, des d’allí navegarem fins al Castell de Tamarit i amb l’última llum del dia tornarem mentre el sol es pon per darrere la ciutat de Tarragona. Després de contemplar la posta de sol des de dins del mar, tindrem temps per canviar-nos de roba i caminar 10 minuts fins el punt més alt del Cap de la Móra per sopar i veure els focs des d’un indret privilegiat i únic.

Aquesta activitat està pensada per tots els públics, l’única condició és saber nedar, tenir 12 anys o més i venir amb ganes de passar-s’ho be.

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 30€ per persona. Inclou tot el material per navegar, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com o truca al 618218070. Indica el número de persones que sou, els vostres noms i si voleu caiacs individuals o dobles.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF