Per primera vegada realitzarem una de les nostres activitats de més èxit en un horari completament diferent. Aquest cop canviem el dia per la nit i la localització per oferir-vos una sortida completament diferent.

Com sempre, ben acompanyats per l’equip d’oceanògrafes de Plàncton i equipats amb ulleres i tub per respirar, gaudirem d’una ruta guiada per una zones d’esculls i boscos de Posidònia. Veurem peixos i animals en el seu habitat natural i esperem veure’n més de l’habitual.

L’activitat comença a les 19:30h a l’Ametlla de Mar i s’acaba a les entre les 23:30 i les 24:00 aproximadament. Després de preparar-nos tot el material i de rebre alguns consells per navegar, recorrerem un dels talls de costa més bonics de l’Ametlla, pararem en una caleta solitària per fer l’explicació i l’snorkel (a l’inici de l’snorkel encara tindrem una mica de llum del dia). A continuació soparem una mica i tornarem al punt d’inici navegant en plena nit.

ATENCIÓ

El preu de l’activitat és de 50€ per persona. Inclou l’assegurança, tot el material de caiac, snorkel i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut. No cal experiència prèvia ni llicència, només saber nedar i tenir ganes de descobrir i aprendre.

INSCRIPCIONS

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis al més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat de les persones participants.