Voleu contemplar les estrelles, les constel·lacions i planetes des d’un indret únic? Teniu curiositat per saber més coses de l’espai i de tot el que ens envolta?

Aquesta activitat us permetrà descobrir tot això i molt més! Després d’una classe inicial de caiac, navegarem mentre es pon el sol per tal d’arribar a un dels punts amb menys contaminació lumínica de la província de Tarragona. Soparem en una platja mentre es fa de completament de nit i allí, gràcies a les explicacions del nostre astrònom de capçalera l’Stefano, podrem descobrir els secrets que amaga l’univers.

LLOC: Aquesta vegada canviem de recorregut per descobrir un indret nou i poder contemplar millor l’univers des d’un indret únic. L’activitat començarà a les 19:00 a l’Hospitalet de l’Infant i acaba a les 23:00 al mateix punt.

ATENCIÓ: El preu de l’activitat és de 35€ per persona. Inclou tot el material de caiac + assegurança de RC i d’accidents + monitors i fotos. No cal experiència prèvia per poder participar-hi.

INSCRIPCIONS: Si vols participar, cal que ens ho comuniquis al més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica’ns el nom, cognom, telèfon i edat.