Aprofitem una de les millors èpoques de l’any per navegar per descobrir un dels trams més espectaculars i verges de la Costa Daurada. La tranquil·litat del mar durant el mes de març i les bones temperatures del principi de la primavera són el millor al·licient per gaudir del mar en aquesta època.

Navegarem des de l’antic Port natural de l’Ametlla de Mar fins la Cala de l’Àliga, al Perelló. Serà un recorregut circular, durant el qual podrem gaudir de cales úniques, una aigua cristal·lina amb un fons marí ple de posidònia i un sistema de petits penya-segats i passos rocosos durant tot el recorregut.

ATENCIÓ: El preu de l’activitat és de 25€ per persona. Inclou tot el material de caiac, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

PROMOCIÓ DIA DEL PARE: Si en aquesta activitat participes amb el teu fill/a, pagareu només 40€ per tots dos. Els menors de 12 anys hauran d’anar en caiac doble acompanyats per un adult.

INSCRIPCIONS: Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.