Per primera vegada en el Calendari d’Hivern us proposem una activitat de caiac en aigües braves. Serà un dia d’iniciació pensat per tots els que ja heu navegat alguna vegada al mar o pels que comeceu ara a palejar.

Bona part de la sessió matinal la passarem en una gran basa experimentant amb la navegació, l’equilibri i el control de l’embarcació. Si tot va bé, abans de dinar ja farem un descens entre els corrents del camp d’eslàlom. A la tarda, tots els que tingueu un bon control del caiac seguirem aprenent algunes maniobres per moure’s amb seguretat entre els corrents del riu.

Aquesta activitat està pensada per tots els públics, l’única condició és saber nedar, tenir 12 anys o més i venir amb ganes de descobrir i aprendre.

ATENCIÓ:

El preu de l’activitat és de 30€ per persona (suplement 10€ si voleu llogar el vestit de neoprè). Inclou caiac, pala, casc, cobrebanyera, assegurança i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

INSCRIPCIONS:

Si vols participar, cal que ens ho comuniquis el més aviat possible. Escriu-nos un correu electrònic a kayak@tgnautica.com. Indica el nom, cognom, telèfon i edat.

PDF

Descarrega la fitxa tècnica

PDF